
مجلس و دولت در عمل و نه در شعار باید در جهت تحقق شعار سال گام بردارند
جاهد خبر – رئیس فراکسیون شهری و روستایی مجلس با بیان اینکه زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی را در برنامه ششم فراهم کردیم، گفت: دولت و مجلس در عمل و نه در شعار باید در جهت تحقق شعار سال گام بردارند.
مهرداد لاهوتی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت، درباره نامگذاری سال ۹۶ تحت عنوان ” اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال ” از سوی مقام معظم رهبری، با بیان اینکه مقام معظم رهبری برای رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصد تاکید داشتند، گفت: موضوع اقتصاد مقاومتی و تولید اشتغال به صورت پراکنده در شعار سال های گذشته مطرح شده و مقام معظم رهبری با ذکر آنها در شعار سال ۹۶ باز هم بر لزوم توجه به آنها تاکید کردند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، بر لزوم کاهش واردات و افزایش تولیدات داخلی تاکید کرد و افزود: با حمایت از تولید داخل می توان در جهت بهبود وضعیت اشتغال گام برداشت.
وی با بیان اینکه باید با عزم و اراده جدی در جهت رفع معضل بیکاری به عنوان مهمترین معضل کشور اقدام کرد، ادامه داد: مقام معظم رهبری بر موضوع اشتغال و تولید داخل تاکید جدی داشته از این رو تحقق شعار سال نیازمند همکاری دولت و مجلس است.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه تمامی دستگاه ها باید در جهت تحقق شعار سال گام برداشته و همت کنند، تصریح کرد: دولت باید حمایت از تولید ملی را در دستور کار قرار داده و همچنین مردم با خرید کالای داخلی از تولید و اشتغال ایرانی حمایت کنند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس دهم، با یادآوری اینکه اقتصاد مقاومتی تضمینکننده اشتغال ایرانی و استمرار تولید داخلی است، گفت: اگر حمایت مردم از تولید داخل استمرار داشته و مردم تعصب خود را نسبت به تولید داخل نشان دهند شاهد شکوفایی و تقویت اقتصاد کشور و افزایش کیفیت کالاهای تولید داخل کشور خواهیم بود.
رئیس فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی را در برنامه ششم فراهم کردیم، افزود: دولت و مجلس نه در قالب شعار بلکه در عمل باید در جهت تحقق شعار سال گام بردارند./
نظرات