
بیست و نهم اردیبهشت ماه فرصت با ارزش دیگری برای تبلور عظمت و بزرگی مردم غیور ایران اسلامی است
جاهدخبر- نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار در پیامی مشترک از مردم برای شرکت گسترده در انتخابات دعوت کردند .
آیت الله زین العابدین قربانی و محمدعلی نجفی آمده است : بیست و نهم اردیبهشت ماه فرصت با ارزش دیگری برای تبلور عظمت و بزرگی مردم غیور ایران اسلامی استتا در کنار هم و به کمک یکدیگر جلوهای زیبا از هوشیاری این ملت را به جهانیان عرضه کنند؛ چراکه به فرموده رهبر معظم انقلاب انتخابات می تواند عرصهی ظهور و بروز وحدت ، عقلانیت و شعور ملی ما قرار بگیرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار در این پیام آورده اند :همانگونه که اساس نظام جمهوری اسلامی بر پایه ی آرای مردم بنا نهاده شده؛ انتخابات فرصتی برای استفاده از حق تعیین سرنوشت و فرصتی برای هر ایرانی است تا نشان دهد به سرنوشت کشور علاقهمند بوده و در تعیین آن نقش دارد.
در ادامه این پیام امده است : بی شک انتخابات علاوه بر نشان دادن عزم ، قدرت و ایستادگی ملی به جهانیان؛ وفاداری، شجاعت و دلیری یک ملت آگاه را نسبت به آینده ی خود نشان می دهد و در این میان حضور گسترده ی مردم در انتخابات تجلی دوباره ی نشاط ، سرزندگی ، هیبت و عظمت انقلاب اسلامی در دنیا و امید دوباره ی دوستداران و نا امیدی بدخواهان نظام درسراسر جهان است.
آیت الله زین العابدین قربانی و محمدعلی نجفی در این پیام آورده اند : اینجانبان از مردم غیور گیلان که همواره در حمایت از آرمان های انقلاب اسلامی در صحنه حضور دارند دعوت می کنیم تا با مشارکت حداکثری خود افتخاری دیگر بر تاریخ درخشان این مرز و بوم بیفزایند و با برگ های رأیی که به صندوق می اندازند و با انتخاب اصلح موجبات تداوم راه پرافتخار خدمت گذاری به مردم ، توسعه و پیشرفت و افزایش هرچه بیشتر عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم نمایند.
زین العابدین قربانی محمد علی نجفی
نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت استاندار گیلان
نظرات