- جاهد‌خبر - https://jahedkhabar.ir -

برای همه کشورها صلح، دوستی و امنیت را خواهانیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح  گفت : برای همه کشورها صلح، دوستی و امنیت را خواهانیم ولی برای حفظ این صلح، امنیت و دوستی، نیازمند تجهیزاتی هستیم که بتواند بر همه تهدیدات غلبه کند.

به گزارش جاهد خبر – منطقه گیلان، امیر سرتیپ امیر حاتمی در مراسم الحاق ناوچه موشک انداز سپر به ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در انزلی، با تبریک پیروزی بر تکفیری ها و گروهک تروریستی داعش، اظهار کرد: اتفاق بسیار بزرگ و مهمی به دست مردم و نیروهای مسلح عراق و سوریه با کمک نیروهای کشورهای منطقه به ویژه روسیه و ایران افتاد و این اضمحلال، پیام مهمی برای پشتیبانان داعش دارد و آن اینکه نمی توانند با دروغ و فریب برای نا امنی منطقه، نقشه و برنامه طراحی کنند.

وی ادامه داد: ملت های منطقه متوجه شده اند که با ایستادگی و مقاومت می توان بر باطل، پیروز شد و مبارزان محور مقاومت، با اتکا به خدا، نیروهای خالص و مردم منطقه، کنار هم هستند و شامل نصرت الهی شدند.

امیر حاتمی افزود: دزدان دریایی می خواستند آبراهه ها را ناامن کنند ولی با جهاد و اخلاص نیروی دریایی و نصرت الهی، آنها متلاشی شدند و امنیت، برقرار شده و این امنیت، همواره پایدار خواهد بود.

وی با اشاره به موقعیت سوق الجیشی ایران و بهره مندی از مرزهای دریایی، بر ضرورت استفاده از ظرفیت های دریا تاکید و خاطرنشان کرد: دشمنان، تلاش می کردند که با ایجاد محدودیت و ممانعت، ما را از بسیاری موفقیت ها محروم کنند اما به دست توانای متخصصان و زبدگان ایران اسلامی، در همه جا به آنچه که برای تامین امنیت در دریا لازم بود و خواستیم، دست یافتیم و ناوچه سپر که به نیروی دریایی ارتش ملحق شده، نمادی از خلاقیت، خواستن و توانستن است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: روزی دشمنان ما باورشان نمی شد که تجهیزات موجود را آماده به کار نگه داشته و استفاده کنیم اما امروز توانستیم ناوهایی بسازیم که از طراحی تا تولید اجزای مختلف را خودمان تولید می کنیم.

امیر حاتمی اضافه کرد: برای همه کشورها صلح، دوستی و امنیت را خواهانیم ولی برای حفظ این صلح، امنیت و دوستی، نیازمند تجهیزاتی هستیم که بتواند بر همه تهدیدات غلبه کند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح یادآور شد: در خزر همه همسایگان بر اینکه باید این دریا، دریای صلح و دوستی باشد، متفق القول هستند و آمادگی داریم همکاری های صلح و دوستی و امنیت را افزایش دهیم.

امیر حاتمی خاطرنشان کرد: از همین ساحل خزر، پیام صلح و دوستی را تقدیم می کنم و امیدوارم که با تحکیم صلح، شاهد توسعه پایدار امنیت در دریا باشیم.