مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان از انجام چهار هزار و ۳۵۳ ماموریت از سوی این مرکز در اجرای طرح امداد زمستانی در این استان خبر داد.
پیمان اسدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار جاهد خبر افزود: از این تعداد ماموریت های امدادی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گیلان در اجرای طرح امداد زمستانی از ۲۰ آذر ماه گذشته تا ۱۰ دی ماه جاری، سه هزار و ۱۲۹ ماموریت مربوط به غیرتصادفی و یک هزار و ۲۲۴ ماموریت تصادفی ها را شامل می شود.
وی اظهار داشت: از این تعداد ماموریت ، ۲ هزار و ۶۱۳ مورد منجر به بستری در بیمارستان شده که پنج مورد مربوط به مسمومیت با گاز مونواکسید کربن است.
اسدی با اشاره به اقدامات ۱۱۵ گیلان برای اجرای طرح امداد زمستانی افزود: آماده باش کامل ستاد ۱۵۹۰ و هماهنگی با بیمارستان ها برای پذیرش بیماران و مصدومان ناشی از حوادث زمستانی و ترافیکی بر اساس دستورالعمل ابلاغی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله این اقدامات است.
وی خاطر نشان کرد: آماده سازی و تجهیز آمبولانس های اورژانس به داروهای مورد نیاز در فصل سرما، ذخیره مناسب موارد مصرفی اعم از داروها و لوازم مورد نیاز در آمبولانس ها و پایگاه های اورژانس جاده ای و برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از یخ زدگی داروها و سرم های مصرفی موجود در آمبولانس ها و پایگاه های اورژانس جاده ای از دیگر اقدامات است.
طرح امداد زمستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گیلان از ۲۰ آذر در ۶۱ پایگاه شهری و جاده ای این مرکز آغاز شده و تا ۲۰ اسفندماه ادامه دارد.
در اجرای طرح امداد زمستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گیلان، یکصد و ۲۰ دستگاه آمبولانس، ۲ موتور لانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس با امکانات و تجهیزات لازم و نیروهای متخصص برای خدمات رسانی فعال است.
اورژانس گیلان دارای بیش از ۴۰۰ نیرو است.