مدیرکل آموزش و پرورش گیلان گفت:با وجود گسترش آسیب های نوپدید در دنیای معاصر،مأنوس بودن جوانان با فرهنگ اسلامی و ایرانی می تواند عامل مهمی در مقابله با پلیدی ها باشد.
به گزارش جاهد خبر منطقه گیلان،مهدی حاجتی در همایش تجلیل از برگزیدگان کشوری و استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز در گیلان، اظهار کرد:بر اساس نقشه سند تحول بنیادین، تربیت و هدایت دانش آموزان جهت رسیدن به حیات طیبه غایت فعالیت های آموزش و پرورش است.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به کارکردهای مختلف تعلیم معارف قرآنی،یادآور شد:با وجود گسترش آسیب های نوپدید در دنیای معاصر، مأنوس بودن جوانان با فرهنگ اسلامی و ایرانی می تواند عامل مهمی در مقابله با پلیدی ها باشد.
حاجتی با تأکید بر نقش مدیران در تعمیق فرهنگ قرآنی،گفت:در این بخش لازم است با مجاهدت ها و مسئولیت پذیری بتوانیم جوانانی مؤمن، عالِم و آگاه به حقوق انسانی و شهروندی تربیت کنیم.
در ادامه حجت الاسلام علیزاده،مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلان هم در این مراسم گفت:با مشارکت آموزش و پرورش و اوقاف با برگزاری هدفمند مسابقات قرآنی در آموزشگاه ها می توانیم در نهادینه کردن آموزه های قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی دانش آموزان گام های بلندی برداریم.
به گزارش ایسنا؛در هفته قرآن و عترت از ۴۸۰ برگزیده سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز شامل دانش آموزان و فرهنگیان گیلانی تقدیر شد.