- جاهد‌خبر - https://jahedkhabar.ir -

۱۵ دی؛ آخرین فرصت ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده پاییز

مدیرکل امور مالیاتی گیلان، ۱۵ دی ۹۶ را آخرین فرصت ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده فصل پاییز امسال دانست و گفت: فرصت بخشودگی جرائم مالیاتی تا پایان سال جاری وجود دارد.
جواد انوری در گفت وگو با جاهد خبر منطقه گیلان،اظهار کرد:در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و در جهت تکریم ارباب رجوع و کمک به چرخه اقتصادی کشور و همچنین حمایت از واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی و صاحبان مشاغل،چنانچه تا پایان سال جاری نسبت به پرداخت مالیات خود اقدام کنند،از حداکثر بخشودگی جرائم قابل بخشش بهره مندخواهند شد.
مدیرکل امور مالیاتی استان گیلان افزود: در راستای تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۳۶۹ به دولت اجازه داده شده تا بدهی های قطعی خود به اشخاص حقیقی،حقوقی،تعاونی و خصوصی را که در چارچوب مقررات مربوطه تا پایان سال ۹۵ ایجاد شده است را با مطالبات قطعی دولت از اشخاص مزبور تا مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال به صورت جمعی – خرجی تسویه کند.
وی ادامه داد:وزارت امور اقتصادی و دارایی اسناد تعهد خاصی را با عنوان اوراق تسویه خزانه صادر می کند که این اسناد صرفا به منظور تسویه بدهی اشخاص یاد شده به دستگاه های اجرایی و شرکت ها و موسسات دولتی مورد استفاده قرار می گیرد.
این مقام مسئول یادآور شد:مودیان محترم و فعالان اقتصادی با توجه به محدود بودن زمان فقط تا پایان سال جاری فرصت دارند به ادارات امور مالیاتی در سطح استان مراجعه و از تسهیلات مذکور بهره مند شوند.
انوری همچنین، ۱۵ دی ۹۶ را آخرین فرصت ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده فصل پاییز امسال دانست و گفت: مودیان مالیات بر ارزش افزوده از طریق سامانه «www.evat.ir» می توانند نسبت به تسلیم اظهارنامه خود اقدام کنند.