ژانویه 30, 2018 کد خبر : 6442 اجتماعی اقتصادی بین‌الملل پربیننده ترین ها تصاویر خبری خبر خبرهای مهم سیاسی عکس عناوین کل اخبار گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی :

سازمان فنی و حرفه ای نیازمند اعتبار ضروری است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختصاص بودجه بخش خرید خدمت سربازی به سازمان فنی و حرفه‌ای بیان کرد: در بودجه سال ۹۷، پنج درصد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختصاص بودجه بخش خرید خدمت سربازی به سازمان فنی و حرفه‌ای بیان کرد: در بودجه سال ۹۷، پنج درصد از درآمد بخش خرید سربازی که معادل یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است به سازمان فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شد.

جبار کوچکی نژاد در نشست خبری با بیان اینکه اعتبار سازمان فنی و حرفه‌ای در بودجه سال ۹۶ مشخص بود اظهار کرد: در بودجه سال ۹۷ در بخش هزینه‌ای سازمان حدود ۱۰.۴ درصد رشد بودجه هزینه‌ای وجود دارد اما باید به این سازمان بیشتر کمک شود تا تجهیزات خود را به‌روز کند.

وی با اشاره به اینکه تأمین فضای فیزیکی و مواد مصرفی نیاز اساسی سازمان است افزود: نیاز سازمان فنی و حرفه‌ای بیشتر در بخش تملک ‌دارایی بوده که بیش از ۲۳ درصد رشد منفی در بودجه سال ۹۷‌ سازمان است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختصاص بودجه بخش خرید خدمت سربازی به سازمان فنی و حرفه‌ای بیان کرد: در بودجه سال ۹۷، پنج درصد از درآمد بخش خرید سربازی که معادل یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است به سازمان فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شد.

کوچکی نژاد با بیان اینکه بودجه بخش فنی و حرفه‌ای را چند دستگاه باهم هزینه می‌کنند گفت: بودجه سازمان حدود دو میلیارد ۷۳۱ میلیارد تومان بوده که کمتر از یک درصد بودجه کل کشور است.

وی با تأکید بر اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای موردنیاز و ضروری است تصریح کرد: در مجلس باید در مورد این مسئله تصمیم‌گیری شده و باید از ردیف‌های دیگر نیز به این سازمان کمک شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش عمرانی و تملک دارایی در همه فصل‌ها و بخش‌های کشور در بودجه ۹۷ دولت حدود ۴۰ درصد منفی بوده که این یعنی کمتر از سال ۹۶ است.

کوچکی نژاد با بیان اینکه باید به سازمان‌های آموزشی در بخش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کمک شود تصریح کرد: باید به دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، هنرستان‌ها و دانشگاه شهید رجایی که متولی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای هستند کمک شود تا بتوانند لوازم و امکانات و موارد مصرفی که ضرورت دارد را در کارگاه‌ها استفاده کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: پیگیری بودجه سازمان‌های تحقیقاتی، فنی و حرفه‌ای و بخش آموزشی کشور حدود سه هفته به‌صورت سه نوبت در مجلس شورای اسلامی انجام شد.

کوچکی نژاد با بیان اینکه باید یک درصد از هزینه‌های بانک‌ها و شرکت‌های سودآور به سمت آموزش کشور سوق داده شود افزود: این‌یک درصد معادل پنج هزار میلیارد تومان بوده که در صحن کمیسیون تلفیق رأی آورد.

وی با اشاره به اینکه از این نوع اعتبارات باید به دستگاه‌های آموزشی کشور که با مشکل مواجه هستند داده شود خاطرنشان کرد: سازمان فنی و حرفه‌ای در بخش مواد مصرفی و امکانات‌ و تجهیزات ‌آموزشی به این اعتبارات نیاز ضروری دارند.

 

 

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر