نسخه چاپی
انجام بیش از پنج هزار ماموریت توسط اورژانس گیلان
مدیر مرکز اورژانس ۱۱۵ گیلان از انجام پنج هزار و ۵۴۹ ماموریت توسط پرسنل فوریتهای پزشکی گیلان، از ابتدای طرح نوروزی در استان خبر داد. به گزارش جاهد خبر –
مدیر مرکز اورژانس ۱۱۵ گیلان از انجام پنج هزار و ۵۴۹ ماموریت توسط پرسنل فوریتهای پزشکی گیلان، از ابتدای طرح نوروزی در استان خبر داد.
به گزارش جاهد خبر – منطقه گیلان، دکتر پیمان اسدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی مطابق سنوات قبل و با دستور وزارت محترم بهداشت، از ۲۴ اسفند ماه شروع و مرکز اورژانس گیلان با راه اندازی ۲۳ ایستگاه سلامت نوروزی و آماده باش در ۶۳ پایگاه شهری و جادهای خدمات خود را به مسافران نوروزی که استان سرسبز گیلان را انتخاب نمودهاند، آغاز نمود.
مدیر مرکز اورژانس ۱۱۵ گیلان افزود: در ۱۰ روز نخست این طرح تعداد ۵ هزار و ۵۴۹ نفر از خدمات فوریتهای پزشکی گیلان بهره مند شدند که از این تعداد هزار و ۵۲۴ مورد آن مربوط به حوادث ترافیکی و ۴ هزار و ۲۵ مورد غیر تصادفی بوده است.
دکتر اسدی گفت: تعداد ۲هزار و ۸۲۰ نفر از کل خدمات گیرندگان اورژانسی به بیمارستانهای استان گیلان انتقال یافتند، ۱۵۵ مورد خدمات به مسافران نوروزی در ایستگاه سلامت نوروزی ارائه شده است.


نظرات