ژوئن 5, 2018 کد خبر : 10439 اجتماعی استان‌ها اقتصادی بین‌الملل پربیننده ترین ها سیاسی عکس گفتگو گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

بوم گردی توام با حفاظت از محیط زیست خط قرمز ماست/ ورود ۱۵ میلیون نفر به گیلان از طریق آزادراه و راه آهن

بوم گردی توام با حفاظت از محیط زیست خط قرمز ماست/ ورود ۱۵ میلیون نفر به گیلان از طریق آزادراه و راه آهن

استاندار گیلان، طرح های بوم گردی توام با حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی را خط قرمز دانست و عنوان کرد: می شود از طبیعت زیبا و موقعیت جغرافیایی بی نظیر گیلان

استاندار گیلان، طرح های بوم گردی توام با حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی را خط قرمز دانست و عنوان کرد: می شود از طبیعت زیبا و موقعیت جغرافیایی بی نظیر گیلان برای امرار معاش مردم و اشتغالزایی استفاده کنیم و در عین حال حفاظت از محیط زیست اتفاق بیفتد.

منطقه گیلان، دکتر مصطفی سالاری در حاشیه بازدید از طرح های گردشگری و بوم گردی بخش های کوچصفهان و خشکبیجار شهرستان رشت، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گردشگری یکی از محورهای مهم و دارای اولویت توسعه استان گیلان است.

وی با بیان اینکه گردشگری در بوم گردی خلاصه نمی شود، گفت: گردشگری محورهای متعددی دارد که ما برای گیلان ۳۲ محور تعریف کردیم. البته در همه محورها توجه ما باید به حفظ طبیعت و محیط زیست باشد.

استاندار گیلان، طرح های بوم گردی توام با حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی را خط قرمز دانست و عنوان کرد: می شود از طبیعت زیبا و موقعیت جغرافیایی بی نظیر گیلان برای امرار معاش مردم و اشتغالزایی استفاده کنیم و در عین حال حفاظت از محیط زیست اتفاق بیفتد.

سالاری، طرح های گردشگری کوچصفهان و خشکبیجار را از همین جنس دانست و اضافه کرد: افرادی با ذوق و علاقه خودشان و با یک رویکرد خلاقانه آمده اند و از طبیعت استفاده کرده اند و در جاهایی برای کودکان و نوجوانان و در جاهایی برای عموم مردم کار انجام داده اند. شهرداری نیز طرح های خوبی برای انجام دادن دارد که در مجموع همه این طرح ها زیست محیطی، اقتصادی و اشتغالزاست.

نماینده عالی دولت در گیلان، با بیان اینکه وظیفه داریم از طرح های گردشگری زیست محیطی و اقتصادی حمایت کنیم، افزود: اگر ورود گردشگران به استان را برنامه ریزی و هدایت نکنیم، ممکن است محیط زیست ما لطمه ببیند، اما اگر خودمان ابتکار عمل را به دست بگیریم و زمینه را فراهم کنیم، علاوه بر درآمدزایی، محیط زیست و منابع طبیعی حفظ می شود.

وی بهره برداری از راه آهن و آزادراه قزوین – رشت را موجب نزدیک شدن فاصله حدود ۱۵ میلیون نفر از جمعیت کشور به گیلان دانست و خاطرنشان کرد: فراهم شدن این زیرساخت نه تنها تهدیدی برای محیط زیست و منابع طبیعی ما نخواهد بود، بلکه ما از ورود این میزان جمعیت برای بهتر شدن معیشت مردم استفاده خواهیم کرد.

سالاری، با تاکید بر لزوم ارائه طرح های طبیعت گرایانه توسط شهرداری ها، یادآور شد: در گیلان نباید پارک سازی معمول داشته باشیم که در سایر شهرهای کشور اتفاق می افتد، زیرا گیلان طبیعت زیبای خاص خودش را دارد و ما باید این زیبایی را بیشتر به نمایش بگذاریم. در این راستا نیازمند همکاری همه دستگاه های اجرایی هستیم.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر