نوامبر 3, 2018 کد خبر : 16280 اجتماعی استان‌ها اقتصادی بین‌الملل پربیننده ترین ها سیاسی عکس گفتگو گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

۷۲ درصد مردم گیلان تحت پوشش اینترنت هستند

۷۲ درصد مردم گیلان تحت پوشش اینترنت هستند

مدیرکل فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری گیلان گفت: ۷۲ درصد مردم این استان تحت پوشش اینترنت قرار دارند و گیلان در بهره مندی از شاخصه های فناوری اطلاعات، رتبه دوازدهم را بین استان های کشور دارد.

حسن زاهدی روز شنبه در همایش پدافند غیر عامل در فناوری اطلاعات، در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد آستارا افزود: با تقویت زیرساخت های فناوری اطلاعات، امکان مقابله با بسیاری از برنامه های دشمن در فضای سایبری وجود دارد. doudoune moncler soldes وی بیان کرد: وضعیت گیلان از نظر پدافند غیرعامل حوزه فناوری اطلاعات خوب است و ۹۸ درصد جمعیت استان زیر پوشش تلفن ثابت و ۶۳ درصد زیر پوشش رایانه هستند و ۸۳ درصد از تلفن همراه استفاده می کنند. moncler Doudounes وی اظهار کرد: بدون مرز بودن، کاهش هزینه جرم و حمله، امکان خسارات مالی بدون آسیب‌های جسمی و در اختیار بودن امکانات از ویژگی‌های جنگ سایبری است. nike air max 1 معاون پشتیبابی پارک علم و فناوری گیلان نیز در این همایش گفت: پدافند غیرعامل، اطلاعات و دانشی برای حفظ امنیت است و در هفت شهرستان استان، برای حمایت از مشاغل مبتنی بر دانش، مرکز رشد واحدهای فناور دایر شده است. nike air max 2017 محمد تکریمی افزود: ظرفیت تبدیل تولیدات دانش بنیان به کالاهای تجاری و اقتصادی در آستارا وجود دارد و باید از این موقعیت برای اشتغال و درآمدزایی استفاده شود. asics sneakers 2018 کامبیز لقمانی‌مقدم معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار آستارا نیز گفت: هدف از این همایش‌ها و رزمایش‌ها نهاینه کردن پدافند غیرعامل در جامعه است و امیدواریم مورد توجه اقشار مردم قرار گیرد. magasin uggs pas cher en ligne هشتم تا چهاردهم آبان ماه هفته پدافند غیر عامل است. canada goose soldes شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر