ژوئن 4, 2019 کد خبر : 32986 پربیننده ترین ها خبر گفتگو گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

نیاز به اعتبار ۳ هزار میلیاردی برای تجهیز فنی و کنترل غیرمستقیم نوار مرزی گیلان

نیاز به اعتبار ۳ هزار میلیاردی برای تجهیز فنی و کنترل غیرمستقیم نوار مرزی گیلان

فرمانده مرزبانی استان گیلان با بیان اینکه جهت تجهیز فنی و کنترل غیرمستقیم نوار مرزی استان گیلان به حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبارداریم گفت: با تخصیص این مقدار اعتبار پایش مرزهای استان گیلان بدون دخالت نیروی انسانی به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

سرهنگ کیاست سپهری پیش از ظهر امروز در جریان بازدید از نوار ساحلی این شهرستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در خصوص انسداد نوار مرزی سال گذشته اعتبارات جزئی تخصیص‌یافته بود که امسال با این اعتبارات جزئی حدود سه کیلومتر از نوار مرزی انسداد می‌یابد.

وی با بیان اینکه برای سال ۹۸ از طریق وزارت کشور در خصوص انسداد نوار مرزی، بازسازی و تجهیز پاسگاه‌های مرزی اعتبارات خوبی پیش‌بینی‌شده افزود: اگر اعتبارات وعده‌داده‌شده محقق شود از انسداد نوار مرزی شهرستان آستارا تنها حدود پنج کیلومتر باقی می‌ماند.

فرمانده مرزبانی استان گیلان با بیان اینکه جهت تجهیز فنی و کنترل غیرمستقیم نوار مرزی استان گیلان به حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبارداریم اذعان کرد: با تخصیص این مقدار اعتبار پایش مرزهای استان گیلان بدون دخالت نیروی انسانی به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

این مقام مسؤول زمان شروع طرح‌های سالم‌سازی دریا را از ۲۰ خردادماه سال جاری دانست و تصریح کرد: شهروندان و گردشگران در کنار رعایت ظواهر اسلامی و شئونات اخلاقی، توصیه‌های نیروهای انتظامی و مرزبانی مستقر در طرح‌های سالم‌سازی دریا را جدی بگیرند.

سپهری در توصیه به شهروندان و گردشگران از آن‌ها خواست از شنای مختلط و شنا در نقاط خطرآفرین دریا خودداری کنند، زیرا در سنوات گذشته تعدادی زیادی از هم‌وطنان ما به دلیل شنا در نقاط خطرآفرین دریا جان خود را ازدست‌داده بودند.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر