ژانویه 27, 2023 کد خبر : 93281 اقتصادی خبر خبراول عناوین کل اخبار گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

ارزش معاملات بورس در گیلان ۲۸.۵ درصد افت کرد

ارزش معاملات بورس در گیلان ۲۸.۵ درصد افت کرد

ارزش معاملات سهام در بورس منطقه‌ای استان گیلان در اولین ماه زمستان “دی ماه ” گذشته نسبت به ماه قبل از آن ۲۸.۵ درصد کاهش یافت.

سرپرست تالار منطقه‌ای بورس گیلان گفت: ارزش سهام معامله شده طی ماه گذشته در بورس منطقه ای استان افزون بر ۲۴ هزار و ۲۳۶ میلیارد و ۹۷۷ میلیون ربال بود که نسبت به ماه قبل از آن ۲۸.۵ درصد کاهش دارد.

حافظ محفوظی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: فعالان بازار سرمایه ماه گذشته افزون بر ۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون و ۷۰۰ هزار سهام معامله کرده‌اند که نسبت به ماه قبل از آن “آذرماه” ۱۶.۹ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: فعالان سرمایه در ماه “دی” به خرید سهام تمایل بیشتری نشان دادند به طوری که از مجموع ارزش معاملات بیش از ۱۳ هزار و هشت میلیارد و ۳۳۳ میلیون ریال مربوط به خرید بوده و افزون بر ۱۱ هزار و ۲۲۸ میلیارد ۶۴۳ میلیون ریال نیز فروش سهام انجام شد.
سرپرست تالار منطقه‌ای بورس گیلان عنوان کرد: تعداد سهام خریداری شده نیز طی ماه گذشته از سهام فروخته شده پیشی گرفت به طوریکه طی دی ماه گذشته یک میلیارد ۴۷۰ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۲۷۹ سهم خریداری و ۸۹۵ میلیون و ۴۷۱ هزار و ۷۵۰ سهم فروخته شده‌است.
وی خاطر نشان کرد: صندوق با درآمد ثابت فیروزه آسیا، اسناد خزانه دولت و توسعه معادن و فلزات طی ماه گذشته بیشترین ارزش معاملات را در بورس منطقه‌ای استان گیلان به خود اختصاص داده‌اند.
سرپرست تالار منطقه‌ای بورس استان گیلان اظهار کرد: خروج نقدینگی از بازار سرمایه و کوچ نقدینگی به سمت بازارهای طلا، ارز و بازار خودرو در بورس کالا در میزان کاهش حجم و ارزش معاملات بدون تاثیر نبوده‌است.
وی، تعداد کارگزاران را در بورس منطقه‌ای استان گیلان طی ماه گذشته ۳۶ نفر عنوان کرد.
تالار بورس رشت بعنوان هفتمین تالار بورس منطقه‌ای و نهمین تالار بورس کشور آبان ماه سال ۱۳۸۳ افتتاح شد.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر