- جاهد‌خبر - https://jahedkhabar.ir -

۶۶۶واحد نهضت ملی مسکن روستایی در گیلان ساخته شد

۶۶۶واحد نهضت ملی مسکن روستایی در گیلان ساخته شد

سهمیه امسال گیلان در طرح ملی مسکن در روستاها هفت هزار مسکن بوده که تاکنون هفت هزار و ۹۴۷ نفر برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند.

وی میزان تسهیلات پرداخت شده برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در روستاها را ۲۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: از این تعداد متقاضی معرفی شده به بانک تاکنون پنج هزار و ۲۰۰ نفر با بانک قرارداد بسته‌اند و مابقی با معرفی‌نامه در حال اجرای قرارداد هستند.

دائمی تصریح کرد: از تعداد پنج هزار و ۲۰۰ قرار داد منعقد شده با بانک، عملیات اجرایی چهار هزار و ۳۷۷ واحد آغاز شده و ۶۶۶ واحد نیز تکمیل شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان خاطر نشان کرد: ساخت واحدهای مسکونی طی سال‌جاری با استفاده از اعتبارات و تسهیلات ۱۴۰۱ اجرا می‌شود.

دائمی به افتتاح و بهره برداری۲ هزار و ۷۲ واحد نهضت ملی مسکن روستایی نیز طی دهه فجر سال گذشته اشاره و بیان کرد: این واحدها با اعتبارات سال ۱۴۰۰ در قالب تسهیلات تکمیل و بهره‌برداری شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به اینکه تسهیلات پرداخت شده در سال ۱۴۰۰ برای مسکن روستایی یکصد میلیون تومان بوده است، تصریح کرد: با استفاده از تسهیلات سال ۱۴۰۰ چهار هزار و ۳۷۲ متقاضی روستایی به بانک معرفی شدند که از طریق۲ هزار و ۷۲ واحد مسکن روستایی در قالب نهضت ملی دراستان تکمیل و بهره برداری شد.