سپتامبر 3, 2023 کد خبر : 100534 اجتماعی خبر عناوین کل اخبار گفتگو گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

تهاتر مطالبات درمان تامین اجتماعی استان با دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تهاتر مطالبات درمان تامین اجتماعی استان با دانشگاه علوم پزشکی گیلان

مدیریت درمان تامین اجتماعی استان به منظور تسویه مطالبات با دانشگاه علوم پزشکی گیلان تهاتر می نماید.

نشست مشترک دکتر ابراهیمی مدیردرمان تامین اجتماعی استان گیلان با دکتر آشوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور معاونین توسعه و پشتیبانی دو طرف به منظور تهاتر مطالبات برگزار شد.

دکتر حسین ابراهیمی مدیر درمان استان با بیان اینکه در نشست صبح امروز مقرر شد مطالبات دو طرف از طریق تهاتر تسویه شود اظهار داشت؛ همواره دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تعامل و همکاری با مدیریت درمان در توسعه و ارتقاء درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی نقش موثر و مثبتی داشته است.

مدیردرمان تامین اجتماعی با تاکید به اینکه تسویه مطالبات دو طرف می تواند در گره گشایی برخی مشکلات موثر و مسیر خدمت رسانی به بیماران را هموار نماید گفت: مدیریت درمان استان همواره در تلاش است تا با تعامل و هم اندیشی با شرکای اجتماعی بهترین خدمات را در سریعترین زمان ممکن به بیمه شدگان و مردم ارائه نماید.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر