اکتبر 2, 2023 کد خبر : 101356 اجتماعی خبر عناوین کل اخبار گفتگو گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

بهره‌برداری از ۱۷ پروژه در حوزه موقوفات با اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال در گیلان

بهره‌برداری از ۱۷ پروژه در حوزه موقوفات با اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال در گیلان

خبرنگار جاهد خبر_ خدیجه مسیبی پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان گفت: در هفته وقف امسال ۱۷ پروژه در حوزه موقوفات و بقاع متبرکه به وسعت پنج هزار متر مربع با اعتبار ۶۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.

حجت الاسلام ستار علیزاده، در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته وقف برگزار شد گفت : وقف سرزمین رویش های فکری واقف است، این رویش تعطیل نمی شود و همیشه جاری است .

وی امام زادگان را ثروت معنوی جامعه خواند و افزود: امام زادگان و واقف به دنبال عاقبت به خیری مردم هستند.

وی وقف را مظهر وحدت و همدلی عنوان کرد و افزود: وقف مظهر دفاع مقدس از مظهر کرامت انسانی است و می تواند تامین کننده نیازهای بشری و تثبیت کننده خوبی ها و مظهر ایجاد آرامش در جامعه باشد.

علیزاده تصریح کرد ::واقف دشمن فقر و نداری در جامعه است و بذر محبت را در جامعه می کارد.

حجت الاسلام علیزاده خاطر نشان کرد: واقف با وقف خود ، نهضت خدمت رسانی مستمر را پایه گذاری می کند.

وی وجود بقاع متبرکه امامزادگان را منشا خدمات در جامعه دانست و خاطر نشان کرد: امامزادگان ثروت معنوی جامعه به شمار می روند و حماسه ساز ، اجتماعی و سیاسی زمان خود بودند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان افزود : خیرین گیلان در اجرای طرح مودت ۴۵۰ میلیارد ریال برای مرمت و یا طرح های توسعه ای و عمرانی به امام‌زادگان استان کمک کردند که هفت میلیارد تومان به صورت نقدی و بقیه غیرنقدی بوده است.

حجت الاسلام علیزاده در تشریح برنامه های قرآنی اداره اوقاف و امور خیریه گیلان گفت: ۳۰۰ محفل انس با قرآن کریم، ۶۰ مراسم جزء خوانی در ماه مبارک رمضان و ۲۰۰ کرسی تلاوت و تفسیر قرآن از جمله برنامه های یک سال اخیر. اداره اوقاف گیلان است .

حجت الاسلام علیزاده به اخذ سند مالکیت موقوفات گیلان اشاره کرد و گفت: طی یک سال اخیر سند مالکیت ۸۶ موقوفه با ۹۱۱ رقبه در قالب ۷۲۹ هکتار اخذ شده است.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر