ژانویه 3, 2024 کد خبر : 104067 اجتماعی خبر عناوین کل اخبار گفتگو گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

جلسه توجیحی طرح های قابل اجرا از سوی سمن ها در محورهای سرمایه ، نشاط و مشارکت

جلسه توجیحی طرح های قابل اجرا از سوی سمن ها در محورهای سرمایه ، نشاط و مشارکت

جلسه معرفی و توجیه طرح های قابل اجرا از سوی از سازمان های مردم نهاد براساس اعتبارات تخصیص یافته از سوی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور به منظور اجرای برنامه ها و رویدادهای فرهنگی و اجتماعی به ریاست جناب اقای دکتر نیازمند مدیرکل محترم امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان در سالن شهید انصاری استانداری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه ی آقای دکتر نیازمند به تشریح اهمیت اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی با محوریت گروه های مردمی پرداختند و نمونه های موفق آن از جمله طرح همیار پلیس از سوی فراجا با همکاری بومیان مناطق محروم و محلات و طرح های اجرا شده برای کاهش آسیب های اجتماعی در نوار ساحلی استان در فصل شنای سال ۱۴۰۲ با همکاری سمن ها و گروه های جهادی را برشمردند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی افزودند: دستگاه های اجرایی استان نیز باید در اجرای سیاست ها و برنامه های خود امور را با همکاری گروه های مردمی پیش ببرند. برنامه های پالایش شده و عناوین اختصاصی دیگری متناسب با حوزه کاری دستگاه ها به آنها ابلاغ شده است و امکان معرفی سازمان های مردم نهاد حاضر در این نشست به سایر دستگاه های اجرایی استان نیز وجود دارد.

همچنین ایشان علاوه بر آسیب های اجتماعی اصلی در استان در خصوص سایر حوزه ها که نیاز به اقدامات بیشتر و ویژه تر دارند و سمن ها می توانند در آنها ارائه پیشنهاد و راهکار و فعالیت داشته باشند را برشمردند از جمله ارائه ایده های برتر در حوزه توسعه روستاهای کم برخوردار و الگوسازی و تولید محتوا با تمرکز بر مفاخر استانی و ملی.

در ادامه سرکار خانم آقازاده معاون تشکل های اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی به تشریح جزئیات طرح های مشارکتی ابلاغ شده و ضوابط اجرای طرح ها ، بازه زمانی لازم برای اجرای طرح ، نحوه تخصیص اعتبارات و الزامات و چهارچوب های ضروری برای ارائه پروپزال ها از سوی سمن ها پرداختند.

ایشان تاکید کردند موسساتی که دارای پتانسیل و ظرفیت های کافی برای اجرای طرح ها هستند و وزین ترین پروپزال های قابل اجرا را ارائه نمایند حائز شرایط دریافت اعتبار برای اجرای طرح خواهند بود. ایشان افزودند برای تعریف معیار ارزش گذاری سالم بین سمن ها هر یک از موسسات امکان عقد تا دو قرارداد برای اجرای طرح ها را دارند. برخی برنامه ها و جشن ها نیاز به حضور مهمانان خاص و افراد و هنرمندان شهیر از جمله بازیگران و خوانندگان و … دارند که بعضا نیاز به اخذ استعلاماتی وجود دارد لذا باید در پروپزال ها باید اسامی مهمانان خاص مطرح شود. در ادامه نمایندگان موسسات حاضر در جلسه به بیان پرسش ها و ارائه پیشنهادات خود پرداختند.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر