ژانویه 18, 2025 کد خبر : 111492 اجتماعی خبر خبرهای مهم گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

پروژه آزادراه قزوین_رشت در سطح ملی باید پیگیری شود

پروژه آزادراه قزوین_رشت در سطح ملی باید پیگیری شود

به گفته مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، برخی از جاده‌های کشور ملی بوده و همه مردم برای ورود و خروج از استانی باید از آن عبور کنند،‌ لذا باید با داشتن جاده‌ای ایمن اعتماد مردم را به ایمن بودن جاده‌ها بیشتر کنیم.

معاون وزیر راه: پروژه آزادراه قزوین_رشت در سطح ملی باید پیگیری شودبه گفته مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، برخی از جاده‌های کشور ملی بوده و همه مردم برای ورود و خروج از استانی باید از آن عبور کنند،‌ لذا باید با داشتن جاده‌ای ایمن اعتماد مردم را به ایمن بودن جاده‌ها بیشتر کنیم.به گزارش خبرگزاری فارس از رودبار، هوشنگ بازوند مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در پایان این بازدید و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مسئولان استانی به‌طور جد پیگیر حل مشکلات ترانزیتی و آزادراهی در کشور هستند،‌ اظهار کرد: استاندار گیلان در طی سه ماه گذشته همواره پیگیر حل مشکلات استان در حوزه راه بوده و همین امر سبب سفر غیررسمی وزیر راه و شهرسازی به آستارا به‌منظور پیگیری مرز ترانزیتی این شهر شد.

وی با ابراز خرسندی از انتصاب میرمحمد غراوی به‌عنوان معاون عمرانی استانداری گیلان گفت: مهندس غراوی یکی از قوی‌ترین مدیران اجرایی کشور هستند که سابقه استاندار و معاون وزیری را داشته و در حوزه عمرانی جز نخبگان می‌باشند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل جاده‌ای کشور،‌ یکی از چالش‌های گیلان را مربوط به حوزه راه دانست و بیان کرد: مردم توقع توسعه راه‌های استان در بخش آزادراهی و ترانزیتی را داشته و این یک انتظار به حق است که استاندار و نمایندگان مجلس نیز در این استان پیگیر حل آن هستند.

بازوند با بیان اینکه برخی از پروژه‌های راهی به‌مانند آزادراه رشت_قزوین در حوزه ملی باید پیگیری شوند،‌ گفت: برخی از جاده‌های کشور ملی بوده و تمامی مردم کشور برای ورود و خروج از استانی باید از آن عبور کنند،‌ لذا باید با داشتن جاده‌ای ایمن اعتماد مردم را به ایمن بودن جاده‌ها بیشتر کنیم.

وی، مردم را بزرگترین سرمایه این کشور دانست و افزود: بنده گزارشی از وضعیت راه‌های مواصلاتی استان را خدمت وزیر ارائه خواهم داد تا به مشکلات آنان به‌طور کامل رسیدگی شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل جاده‌ای کشور با تأکید بر تلاش برای توسعه راه‌های گیلان بیان کرد:‌ اقدمات مهم عمرانی منجر به ارتقا اعتماد مردم به عنوان سرمایه اجتماعی می‌شود.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر