ژوئن 24, 2025 کد خبر : 114609 اجتماعی خبر عناوین کل اخبار گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

عیادت و دلجویی استاندار گیلان از مجروحین حمله رژیم صهیونیستی آستانه اشرفیه

عیادت و دلجویی استاندار گیلان از مجروحین حمله رژیم صهیونیستی آستانه اشرفیه

استاندار گیلان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور در بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه، از مجروحین حمله اخیر رژیم صهیونیستی عیادت کردند.

دکتر هادی حق‌شناس، استاندار گیلان و دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز با حضور در بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه، از مجروحین حادثه جنایت رژیم صهیونیستی که در بامداد امروز در اثر پرتابه‌های این رژیم موقت و جعلی مصدوم شده بودند، عیادت کردند.

دکتر حق‌شناس ضمن ابراز تاسف عمیق از حادثه تلخ اخیر، اظهار کرد: این جنایت بار دیگر بر بی‌رحمی و قساوت رژیم صهیونیستی در برابر مردم بی‌گناه صحه می‌گذارد و ما به عنوان نمایندگان مردم باید در کنار خانواده‌های شهدا و مجروحان باشیم و حمایت خود را از آن‌ها ابراز کنیم.

دکتر محمدتقی آشوبی نیز با بیان اینکه نظام پزشکی کشور همواره در کنار مردم است، افزود: تلاش‌های لازم برای ارائه خدمات مطلوب به مجروحان در حال انجام است و پزشکان و کادر بیمارستانی تمام توان خود را برای درمان مصدومان به کار خواهند بست.

استاندار گیلان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی پس از عیادت از مجروحان، بر ضرورت همکاری و همبستگی در برابر جنایات این‌چنینی تأکید کردند و از مردم خواستند تا در این شرایط سخت، یکدیگر را یاری دهند.

حادثه بامداد امروز در پی تجاوز رژیم صهیونیستی، موجی از اندوه را در میان جامعه ایجاد و بر لزوم پایبندی و ایستادگی ملت در برابر این قساوت‌ها را به دنبال داشه است.

گفتنی است؛ نماینده عالی دولت در استان به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از محل اصابت پرتابه رژیم صهیونسیتی به محل سکونت غیرنظامیان در آستانه اشرفیه نیز بازدید کردند.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر