آگوست 23, 2025 کد خبر : 115894 خبر عناوین کل اخبار فرهنگی گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

استاندار گیلان در دیدار با آیت الله فلاحتی و در حضور وزیر میراث فرهنگی؛ارزش ریالی پروژه‌های هفته دولت امسال، معادل کل طرح‌های افتتاح شده در سال گذشته است

استاندار گیلان در دیدار با آیت الله فلاحتی و در حضور وزیر میراث فرهنگی؛ارزش ریالی پروژه‌های هفته دولت امسال، معادل کل طرح‌های افتتاح شده در سال گذشته است

استاندار گیلان در دیدار با آیت الله فلاحتی و در حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع و گردشگری گفت: حجم پروژه‌های عمرانی و خدماتی قابل افتتاح در هفته دولت امسال معادل کل طرح‌های افتتاح شده در هفته دولت و دهه فجر سال گذشته استان است و این امر بیانگر توجه ویژه دولت به ظرفیت‌ها و نیازهای گیلان است.

هادی حق‌شناس استاندار گیلان پیش از ظهر امروز (شنبه) در دیدار با آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان که با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد، اظهار کرد: علی‌رغم مشکلات مالی و محدودیت‌های اعتباری کشور، وضعیت گیلان در حوزه اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی مطلوب است.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه افتخار داریم آغاز برنامه های هفته دولت امسال با حضور وزیر محترم میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به نمایندگی از دولت انجام شود، افزود: حجم پروژه‌های عمرانی و خدماتی قابل افتتاح در هفته دولت امسال معادل کل طرح‌های افتتاح شده در هفته دولت و دهه فجر سال گذشته استان است و این امر بیانگر توجه ویژه دولت به ظرفیت‌ها و نیازهای گیلان است.

وی با اشاره به افتتاح طرح‌های متنوع در بخش‌های بیمارستانی، آموزشی و گردشگری افزود: دولت در شرایط کنونی با وجود تنگناهای اقتصادی، توجه ویژه‌ای به گیلان داشته و حجم پروژه‌های در دست افتتاح استان نسبت به سال گذشته قابل مقایسه نیست.

گیلان یکی از استان‌های پیشرو در توسعه گردشگری است

سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این دیدار با اشاره به عملکرد استان گیلان در حوزه گردشگری تصریح کرد: این استان یکی از موفق‌ترین‌ها در ارزیابی عملکرد استانداران بوده و در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی عملکرد قابل توجهی داشته است.

وی ضمن ابراز رضایت از عملکرد مدیریت اجرایی استان، گفت: «با وجود محدودیت منابع مالی، مدیریت استان گیلان موفق عمل کرده و باید با سرمایه‌گذاری هدفمند، ظرفیت‌های این استان را به جهانیان معرفی کنیم.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر