- جاهد‌خبر - https://jahedkhabar.ir -

آزادی دو زندانی با وساطت بسیج حقوق دانان

آزادی دو زندانی با وساطت بسیج حقوق دانان

روز دوشنبه ‌۳۰ مهرماه ۱۴۰۴، در راستای اجرای سیاست‌های عدالت ترمیمی و بازاجتماعی‌سازی بزهکاران، نشست صمیمی و مؤثر در زندان مرکزی شهرستان لاهیجان برگزار گردید.

در این اقدام ارزشمند، با پیگیری و وساطت فعالانه‌ی بسیج حقوقدانان شهرستان لاهیجان به نمایندگی جناب دکتر بهرام عسگری و آقای آرمان نداف ، و با همکاری نزدیک دادستان محترم شهرستان لاهیجان جناب آقای قربان‌زاده و حمایت‌های مؤثر نماینده‌ی محترم مردم شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی جناب آقای زارع، رضایت شاکی خصوصی جناب دکتر آریا عسگری در یکی از پرونده‌های سنگین کیفری با محکومیت بیش از چند میلیارد اخذ گردید.

به دنبال تحقق این رضایت و اقدامات هماهنگ دستگاه قضایی و نهادهای مردمی، دو زندانی از زندان مرکزی لاهیجان آزاد شده و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

این رویداد انسانی و اثرگذار، جلوه‌ای از هم‌افزایی سازنده میان نهادهای قضایی، مردمی و نمایندگان ملت در مسیر تحقق عدالت، احیای کرامت مجرمان و ترویج فرهنگ گذشت و صلح اجتماعی است.