دکتر فرید حبیبی رودسری با بیان اینکه در نه ماهه نخست امسال بیش از ۸عمل جراحی در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان گیلان انجام شده است گفت: از این تعداد میزان ۵۳ درصد اعمال جراحی در سطح کوچک، ۲۴ درصد اعمال جراحی در سطح متوسط و میزان ۲۳درصد اعمال جراحی در سطح بزرگ انجام شده است.
قابل به ذکر است تعداد اعمال جراحی در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد ۴/۱۴ همراه بوده است.
وی افزود: با توجه به جذب جراحان و متخصصان جدید و همچنین برنامه ریزی های انجام شده، قطعا ظرفیت و تعداد انجام اعمال جراحی با هدف رفع نیازهای و رضایتمندی بیشتر مراجعین، افزایش خواهد یافت.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان گیلان با اشاره به اینکه یکی از شاخص های مهم درمان، افزایش ضریب اشغال تخت می باشد گفت: در حال حاضر میانگین ضریب اشغال تخت بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت حدود ۹۰ درصد و بیمارستان شهید املاکی لنگرود بیش از ۵۷ درصد است که امیدواریم با جذب متخصصان وجراحان جدید و کادر درمان بتوانیم میزان و کیفیت خدمات درمانی دراین بیمارستانها را ارتقا دهیم.
دکتر حبیبی رودسری برنامه ریزی دقیق و هماهنگی بین تیم درمان و جراحان، پشتیبانی به موقع، استفاده از ظرفیت پزشکان در شیفت های فعال اتاق عمل و جذب جراحان خوش نام را در افزایش بهره وری موثر دانست و گفت: بهبود عملکرد و افزایش بهره وری کلیه مراکز درمانی تابعه بویژه بیمارستانها و استفاده بهینه از منابع، یکی از راهبردهای مهم مدیریت درمان استان گیلان در سال جاری است.
مدیر درمان استان گیلان خاطر نشان کرد: با حمایت های مدیرعامل محترم سازمان تامین اجتماعی و همراهی سازمان های ذیربط استانی با ساخت پروژه درمانگاه تخصصی در محوطه بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت، ارائه خدمات تخصصی برای بیماران به ویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی افزایش خواهد یافت.
دکتر حبیبی ارائه بیش از یک میلیون و پانصد هزار بار خدمت سرپایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی، تولد ۱۵۳ نوزاد در بیمارستانهای تابعه استان و ارائه حدود ۱۶هزار خدمت بستری در این بیمارستانها وهمچنین پوشش بیش از ۱۵ میلیون بار مراجعه بیمه شدگان به مراکز طرف قرارداد را بخش مهمی از خدمات مدیریت درمان استان گیلان بر شمرد و ابراز امیدواری کرد، به یاری خدا و تلاش همکاران مجموعه و بهره گیری از کلیه ظرفیتهای موجود خدمت رسانی به بیمه شدگان را به حداکثر برسانیم.