مدیرعامل این شرکت، از آغاز صادرات سیمان خزر به کشور روسیه خبر داد و اظهار کرد: با وجود محدودیتهای موجود، این شرکت با اتکا به تلاش و پشتکار کارکنان و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، توانسته است صادرات محصولات خود را به بازار روسیه عملیاتی کند.
وی با اشاره به اهمیت توسعه اقتصاد دریاپایه افزود: توجه به ظرفیتهای دریایی و بندری گیلان میتواند زمینهساز توسعه فعالیتهای صادراتی واحدهای تولیدی استان باشد و سیمان خزر نیز تلاش کرده است از این ظرفیت در مسیر توسعه بازارهای خود استفاده کند.
مدیرعامل شرکت سیمان خزر با تأکید بر اینکه تأمین نیاز بازار داخلی همچنان در اولویت این مجموعه قرار دارد، تصریح کرد: در کنار پاسخگویی به تقاضای داخلی و تأمین سیمان مورد نیاز استان، توسعه بازارهای صادراتی نیز دنبال شده و در همین راستا نخستین محموله صادراتی سیمان خزر به مقصد روسیه ارسال شده است.
ابراهیمی، ارتقای کیفیت و افزایش تنوع محصولات را از محورهای اصلی فعالیت این شرکت عنوان کرد و گفت: سیمان خزر در حال حاضر امکان تولید بیش از ۱۳ نوع محصول را دارد که «سیمان بنایی» بهعنوان جدیدترین محصول این مجموعه نیز به سبد تولیدات اضافه شده است.
