اکتبر 3, 2026 کد خبر : 124632 اجتماعی خبر عناوین کل اخبار گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی
❖مدیرکل بیمه سلامت گیلان در دیدار با جانبار سرافراز وطن ؛

جانبازان ستارگان درخشان شب های دفاع مقدس بودند

جانبازان ستارگان درخشان شب های دفاع مقدس بودند

دکتر محمود عاطف راد مدیر کل بیمه سلامت گیلان با حضور در منزل نصیری جانباز مقاوم ،صبور وقهرمان جبهه های مقاومت هشت سال دفاع مقدس که با تحمل ۱۰۹ عمل جراحی و مواجهه با مشکلات تنفسی شدید، همچنان نماد ایستادگی هستند، تجلیل کردند.

در این دیدار صمیمانه، مدیرکل بیمه سلامت ضمن ابراز احترام عمیق به ایثارگری‌های بی‌کران ایشان، بر مسئولیت همه به خصوص مسئولین در قبال جانبازان تأکید کرد.

وی افزود : جانبازی از بالاترین درجات ایثار است و جانبازان آئینه تمام نمای فداکاری و از خود گذشتگی هستند. جانبازان مانده‌اند تا در جامعه درس ایثار و فداکاری را به ما بیاموزند و راه رستگاری را نشان دهند.

عاطف راد با اشاره به شرایط جسمانی دشوار جانباز سرافراز، تصریح نمودند: «قدردان زحمات و فداکاری‌های شما هستیم و وظیفه ماست که در تمامی مراحل، به‌ویژه در امور مربوط به پوشش‌های بیمه‌ای، از شما حمایت کنیم.

مدیر کل بیمه سلامت در ادامه این دیدار، اعلام کرد که تمامی هماهنگی‌های لازم جهت رفع موانع و تسهیل فرآیندهای خدماتی و بیمه‌ای برای این جانباز عزیز و سایر ایثارگران در دستور کار قرار خواهد گرفت تا مشکلات با سرعت و دقت بیشتری مرتفع گردد.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر