لو رفتن انبارهای ۴۴ میلیاردی لوازم قاچاق در رشت
فرمانده انتظامی استان از کشف بیش از ۵ هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی قاچاق به ارزش تقریبی ۴۴ میلیارد ریال در رشت خبر داد.
سردار عزیزاله ملکی گفت : در راستای اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در پی رصد محمولههای ورودی به گیلان و کنترل انبارها و مراکز عمده تخلیه و نگهداری کالا با اقدامات فنی ، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان موفق به شناسایی ۳ انبار دپوی لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی قاچاق در رشت شدند.
وی با اشاره به اینکه پس از هماهنگی قضائی پلیس به محلهای مورد نظر اعزام و در بازرسی از این انبارها که سابقه ثبت در سامانه را نداشتند ، ۵ هزار و ۲۴ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق کشف کردند افزود : کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را ۴۴ میلیارد ریال برآورد کردند.
فرمانده انتظامی استان گیلان گفت : ۳ متهم ۳۴ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.



نظرات