«طرح هادی» از ابزارهای مهم توسعه روستایی است
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان گفت: طرح هادی روستایی یکی از ابزارهای مهم در برنامهریزی و مدیریت توسعه روستایی است که به منظور ساماندهی و هدایت رشد و توسعه روستاها تدوین میشود.
حامد دائمی در حاشیه دهمین جلسه کمیته تصویب طرحهای هادی روستایی گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح هادی روستایی برای معیار سنجش و توسعه روستاها طراحی و اجرا میشود تا علاوه بر نظم بخشیدن به روستا، در صورت نیاز اصلاح ساختار نیز در آن صورت گیرد و از مهاجرت ساکنین روستا به شهر جلوگیری به عمل آید.
وی افزود: در این طرح به صورتی برنامهریزی و مدیریت انجام میشود تا طرحهای عمرانی با کاربریهای زراعی، صنعتی، مسکونی، تجاری، تولیدی، باغی و تأسیساتی قابلیت اجرا داشته باشند.
دائمی ادامه داد: هدف از طرح هادی روستایی ساماندهی و اجرای مناسب مستحدثات روستایی است تا از هرگونه ساختارشکنی و بینظمی در ساختوسازها با نظارت مستقیم بنیاد مسکن جلوگیری شود و هر مالکی در روستا بنا به اهداف خود برای ساختوساز خودسرانه اقدام ننماید و ساختار کلی منازل روستایی بهبود و یکپارچهتر شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان گفت: طرح هادی روستایی نه تنها به ساماندهی فضا و امکانات روستا کمک میکند، بلکه زمینهساز ایجاد برنامههای توسعهای و اقتصادی مناسب برای روستاییان است.
دبیر کمیته تصویب طرحهای هادی روستایی استان افزود: طرح هادی روستایی یکی از ابزارهای مهم در برنامهریزی و مدیریت توسعه روستایی است که به منظور ساماندهی و هدایت رشد و توسعه روستاها تدوین میشود لذا اهمیت این طرح در ایجاد یک رویکرد جامع به توسعه، ارتقا معیشت اهالی روستا و حفظ منابع طبیعی و فرهنگی است.
دهمین جلسه کمیته تصویب طرحهای هادی روستایی استان به استناد بند ب ماده ۵۱ قانونی برنامه هفتم توسعه کشور به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان و دبیری مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و با حضور کلیه اعضا در سالن جلسات شهید حق شناس اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان برگزار شد.
در این جلسه طرحها هادی روستاهای نوده – چافوچاه – نورود – چولاب – رودپشت و ماشاتوک شهرستان رشت و مجموعه روستایی مالوان، لادمخ و آلاسر شهرستان فومن بررسی و تصویب شد.
نظرات