با هوشمند سازی سالانه ۱۲۰۰ تن سیمان درشرکت سیمان خزر تولید می شود

مدیر عامل شرکت سیمان خزر گفت با ادغام فناوری های هوشمند بومی و نوآوری تاب آورانه ، فرصت های جدیدی از میان چالش ها در افزایش تولید نمایان شد.
مدیر شرکت سیمان خزر در دیدار با اصحاب رسانه اظهار کرد: با ادغام فناوری های هوشمند بومی و تاب اوری نو آورانه فرصت های جدیدی از میان چااش ها نمایان میگردد.
وی عنوان کرد: برای رفع مشکلات این شرکت در گام اول با تشکیل ۱۵ کمیته و همراهی پرسنل، هوشمند سازی انجام شد.
وی هوشمند سازی و استفاده از نرم افزارهای روز دنیا را گام بعدی شرکت سیمان خزر در رفع مشکلات بیان کرد و افزود: با همکاری کارگاه هایی در اصفهان و با ارائه نقشه دستگاه های مورد نیاز و گارانتی از سوی سیمان خزر ، قطعات سنگین در داخل کشور ساخته شد ماحصل این اقدامات افزایش ۳۰ درصدی تولید است. هم اکنون سالانه ۱۲۰۰ تن سیمان در این شرکت تولید می شود که ۸۰ درصد این تولید در گیلان مصرف می شود.
وی با تاکید بر حمایت از صنعت خاطرنشان کرد: حمایت از صنعت ، رونق تولید و اشتعالزایی را به همراه دارد.
وی تصریح کرد: طراحی و ساخت قطعات در داخل کشور منجر به افزایش تولید ، ایجاد انگیزه در پرسنل شد که از مزایای هوشمند سازی است.
وی افزود: شرکت سیمان خزر در استان گیلان برای ۴۰۶ نفر بصورت مستقیم و یک هزار نفر بصورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده است.
جمال امیدی تصریح کرد: با اقدامات انجام شده ، بهتر شدن وضعیت تولید و افزایش درآمد شرکت، این شرکت در بخش حفظ محیط زیست توانست کارهای موثر انجام دهد.
وی با بیان اینکه صنعت سیمان ذاتا صنعت آلاینده ای است ، تصریح کرد: سیمان خزر جزء محدود شرکت هایی است که توانست عنوان صنعت سبز کشوری را دریافت کند.
همچنین شرکت سیمان خزر در حوزه تقویت و توسعه منابع طبیعی و محیط زیست پیشتاز بوده و محیط زیست سالم را زمینه ساز ترقی جامعه و صنعت می داند.
مدیرعامل شرکت سیمان خزر آموزش را رکن اساسی و مهم در این مجموعه بیان کرد و افزود:آموزش در بهره وری و افزایش تولید نقشی تاثیرگذار دارد.
وی احداث آزمایشگاه بتن پیشرفته در استان با بکارگیری از نیروهای بومی را را از دستاوردهای شرکت سیمان خزر مطرح کرد و افزود: تاکنون از نظرکیفیت سیمان تولیدی این شرکت حتی یک مورد هم شکایت نداشیم .
وی عنوان کرد: این شرکت با کمک و تلاش پرسنل بومی هم اکنون ۱۵ مدل سیمان می کند.
وی در مورد دستیابی به استانداردهای جهانی برای صادرات سیمان خزر گفت: با اخذ گواهینامه های اروپا و روسیه زمینه های صادرات سیمان خزر فراهم شد و با اشباع بازارهای گیلان کار صادرات سیمان خزربه روسیه آغاز خواهد شد.
رئیس هیات مدیره شرکت سیمان خزر گفت: دریافت تندیس بلورین و زرین کیفیت بر اساس مدل ارزیابی ، انتخاب واحد نمونه صنعتی استان ، انتخاب واحد مشتری مداری استان ، کسب لوح و تندیس کشوری ، دریافت تندیس واحد صنعتی سبز کشور ، تقدیر وزیر کار از شرکت سیمان خزر ، دریافت تندیس پیشروان بهره وری سه ستاره و چهار ستاره ، دریافت تندیس واحد نمونه معدنی استان گیلان ، ارتقای نماد معاملاتی شرکت سیمان خزر به تابلوی اصلی بازار بورس و اوراق بهادار ، ارتقای استانداردهای شرکت و … از افتخارات شرکت سیمان خزر در استان می باشد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه ورزشی نیز شرکت سیمان خزر در اعزام ۴ نوجوان برای تیم کشتی کشور ، برگزاری المپیاد بانوان و… مشارکت داشته است.
وی ضمن تشکر از نقد منصفانه ، نگاه صادقانه و پایبندی به اصول حرفه ای خبرنگاران استان ، اعتماد مردم گیلان به فرزندان خودشان در مجموعه سیمان خزر را ناشی از پل ارتباطی ارزشمند اجتماعی و خبری اصحاب رسانه بین تولید و جامعه دانست. در پایان این نشست مدیرعامل شرکت سیمان خزر از خبرنگاران تقدیر بعمل آورد.
نظرات