فوریه 8, 2026 کد خبر : 119514 اجتماعی خبر عناوین کل اخبار گزارش ویژه گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

دستگیری عامل حریق عمدی مجتمع تجاری مسکونی در رشت

دستگیری عامل حریق عمدی مجتمع تجاری مسکونی در رشت

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از شناسایی و دستگیری عامل ۳۹ ساله حریق عمدی مجتمع تجاری مسکونی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ عیسی روشن قلب گفت: در پی وقوع آتش‌سوزی در یک واحد مسکونی از یک مجتمع با کاربری تجاری- مسکونی در یکی از نقاط شهر رشت و اعزام ماموران انتظامی و آتش نشانی به محل حادثه، آتش نشانان توانستند به موقع حریق را مهار و از گسترش آن به دیگر نقاط این مجتمع جلوگیری کنند.

وی از عمدی بودن این آتش سوزی بر اساس نظر کارشناسان آتش‌نشانی، خبر داد و افزود: پس از انجام تحقیقات میدانی، عامل ۳۹ ساله ایجاد این حریق عمدی شناسایی و دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت گفت: متهم علت و انگیزه خود از این کار را اختلاف‌های قبلی با یکی از ساکنان منزل مسکونی در آن مجتمع و همچنین استعمال مواد مخدر توهم زا عنوان کرد.

سرهنگ روشن قلب با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، افزود: برخورد قاطع و قانونی با مخلان نظم و امنیت عمومی در اولویت نیروی پلیس قرار دارد.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر