سپتامبر 16, 2026 کد خبر : 124271 اجتماعی خبر عناوین کل اخبار گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

فرماندار رشت: دانش‌آموزان نباید دغدغه تحصیل داشته باشند

فرماندار رشت: دانش‌آموزان نباید دغدغه تحصیل داشته باشند

فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت حمایت از خانواده‌های نیازمند و با بیان اینکه دانش‌آموزان نباید دغدغه تحصیل داشته باشند گفت: فراهم‌کردن بستر تحصیل آینده‌سازان کشور از مهمترین وظایف اجتماعی است و اقدامات حمایتی باید با حفظ کرامت انسانی و عزت خانواده‌ها انجام شود.

سید اسماعیل میرغضنفری روز چهارشنبه در رزمایش اهداء ۲۰ هزار بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره)، آیین نمادین اهدای سیصد و هفتاد و هشتمین سری جهیزیه به نوعروس (از ابتدای امسال تاکنون) و مراسم نمادین تحویل صد و بیستمین مسکن مددجویی به خانواده زیر حمایت این نهاد (از دهه فجر ۱۴۰۴ تاکنون) در گلزار شهداء رشت اظهار کرد: کمیته امداد به برکت نام بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از ۴۷ سال گذشته تاکنون جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ خدمت‌رسانی کشور به دست آورد.

وی با بیان اینکه کمک به نیازمندان از وظایف انسانی، اجتماعی و دینی است و بر اساس آموزه‌های دین مبین اسلام، باید در سختی‌ها و مشکلات در کنار یکدیگر باشیم اضافه کرد: هیچ‌کس از فراز و نشیب‌های زندگی مصون نیست؛ ممکن است هر فردی در مقطعی از زندگی نیازمند دست‌های یاریگر دیگران شود بنابراین فرهنگ همدلی، کمک و نیکوکاری باید در جامعه تقویت شود.

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به رویکرد دولت در مسیر تحقق عدالت اجتماعی اضافه کرد: دولت وفاق تمام تلاش خود را برای برقراری عدالت، توجه به مناطق محروم، رفع مشکلات حوزه روستایی و توسعه و آبادانی نقاط مختلف کشور به کار گرفته تا زمینه برخورداری بیشتر مردم از خدمات فراهم شود.

وی با تقدیر از اقدام ارزشمند کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید برای اهدای بسته‌های لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان تحت حمایت اظهار کرد: دانش‌آموزان نباید دغدغه‌ای جز تحصیل، رشد علمی و شکوفایی استعدادهای خود داشته باشند.

میرغضنفری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز بیان کرد: دانش‌آموزانی که در دوران دفاع مقدس برای دفاع از کشور جان خود را تقدیم کردند سرمایه‌های ارزشمند این سرزمین بوده و امروز همگان باید ادامه‌دهنده راه و آرمان‌های آنان باشیم.

استان گیلان دارای افزون بر ۳۷۰ هزار دانش‌آموز است.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر