بهمن ۲۹, ۱۴۰۱ کد خبر : 94069 اجتماعی پربیننده ترین ها خبر عناوین کل اخبار گفتگو گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

شطرنجباز هندی صدرنشین مسابقات بین‌المللی دریای کاسپین جام رشت شد

شطرنجباز هندی صدرنشین مسابقات بین‌المللی دریای کاسپین جام رشت شد

هیمال گوسیان شطرنجباز هندی در پایان دور هفتم جدول A مسابقات بین‌المللی دریای کاسپین جام رشت به تنهایی در صدر جدول قرار گرفت.

در پایان دور هفتم این مسابقات که جمعه شب در رشت برگزار شد، همیال گوسیان از هندوستان با برتری برابر حریفش با کسب ۶ امتیاز در صدر جدول قرار گرفت، آرش طاهباز و آریا امیدی شطرنجبازان ایرانی به همراه موهان کوشاگرا و گارگ آرادهیا از هندوستان، هاویک هایراپاتیان از ارمنستان، آذر میرزایوف از جمهوری آذربایجان و رحمان محمدفهاد از بنگلادش با کسب ۵/۵ امتیاز در تعقیب صدرنشین جدول گروه A این مسابقات هستند.

در مهم‌ترین بازی‌های برگزار شده دور هفتم این رقابت‌ها و در جدول A که شطرنجبازان دارای رتبه بین‌المللی بالای ۱۸۰۰ حضور دارند، سیدمحراب خوشکلام مغلوب هیمال گوسیان از هند شد، بازی موهان کوشاگرا با گارگ آرادهیا شطرنجبازان هندوستانی و دیدار هاویک هایراپاتیان از ارمنستان با رحمان محمدفهاد از بنگلادش مساوی شد.
همچنین دیدار آرش طاهباز با آریا امیدی با نتیجه مساوی خاتمه یافت و آذرمیرزایوف استاد بزرگ شطرنج جمهوری آذربایجان مقابل کازبک پریمتوف قزاقستانی به برتری دست یافت.
در پایان دور هشتم رقابت‌های جدول گروه دوم نیز که شطرنجبازان دارای رتبه بین‌المللی زیر ۱۸۰۰ حضور دارند، علی موسیوند، مانی طاهری و مهدی آخوندزاده با کسب هفت امتیاز در صدر جدول قرار دارند، امین عباس‌زاده، محمد معصومی، هیراد صابری، امیرحسن علیزاده، کسری دانشور و محمدمهدی سلطانی با کسب ۶.۵ امتیاز در تعقیب صدرنشینان هستند.
نوزدهمین دوره رقابت‌های شطرنج بین‌المللی دریای کاسپین جام رشت از عصر یکشنبه با حضور حدود ۸۰۰ شطرنجباز از ایران و ۱۵ کشور خارجی در مجموعه ورزشی یادگار امام رشت آغاز شد که این مسابقات به مدت ۹ روز ادامه خواهد یافت.
شطرنجبازان خارجی حاضر در این مسابقات از کشورهای اتریش، نیجریه، جمهوری آذربایجان، گرجستان، ارمنستان، عراق، هندوستان، بنگلادش، قزاقستان، قرقیزستان، یمن، سوریه، لبنان، افغانستان و پاکستان هستند.
نوزدهمین دوره مسابقات شطرنج بین‌المللی جام رشت در سه جدول پیگری می‌شود که جدول اول که معروف به جدول A و اساتید است، شطرنجبازانی که دارای رتبه بین‌المللی بالای ۱۸۰۰ هستند با هم رقابت می‌کنند. در جدول دوم (B) شطرنجبازان دارای رتبه بین‌المللی زیر ۱۸۰۰ و در جدول سوم شطرنجبازان رده سنی نوجوان با هم به رقابت می پردازند.
در مجموع رقابت‌های سه جدول و همچنین شطرنج سریع نزدیک به ۳۰۰ میلیون تومان جوایز نقدی به نفرات برتر شطرنجبازان این دوره از مسابقات در جداول مختلف اهداء خواهد شد.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر