کارمند تامین اجتماعی صومعه سرا در اقدامی نیکوکارانه در یکی از روستاهای ماسال مدرسه ساخت
کارمند تامین اجتماعی صومعه سرا با همکاری نوسازی مدارس استان ، در اقدامی نیکوکارانه ، دیه فرزند خود را به ساخت یک مدرسه ابتدایی در یکی از روستاهای شهرستان ماسال اختصاص داد.
سید عباس محمودی یکی از کارکنان امور اداری تامین اجتماعی صومعه سرا که در بهمن ماه سال ۱۳۹۴ فرزند خود ( سید محمد جواد ) را در یک سانجه تصادف از دست داد در اقدامی نیکوکارانه و به یاد فرزند دلبند و همچنین برادر شهیدش ( سید جواد محمودی ) با هماهنگی اداره نوسازی مدارس استان تمامی مبلغ دیه را صرف ساخت یک مدرسه ابتدایی در روستای خودبچر شهرستان ماسال نمود .
این حرکت ارزشمند و خیرخواهانه به دنبال برنامه ریزی های انجام شده از خردادماه سال ۱۳۹۷ آغاز و با تکمیل پروژه ساختمان مدرسه در سالجاری ، افتتاح این مدرسه در دهه فجر با حضور استاندار گیلان و مسئولین محلی انجام پذیرفت .
شایان ذکر است این مدرسه به نام شهید والامقام سید جواد محمودی و فرزند سفرکرده این خیر گرانقدر ( سید محمد جواد محمودی ) به نام این عزیزان مزین گردید .



نظرات