می 25, 2017 کد خبر : 1679 پربیننده ترین ها خبر خبرهای مهم عناوین کل اخبار گفتگو گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

صادرات اصلی ترین اهداف شرکت گوشتین خزر در سال جاری است

جاهد خبر- رئیس هیئت مدیره شرکت گوشتین خزر صادرات را از اصلی ترین هدف این شرکت در سال جاری عنوان کرد .

سامان نظری  معافی  در حاشیه نمایشگاه مشترک تولیدات ایران و روسیه در منطقه آزاد انزلی در گفت وگوی اختصاصی با جاهد خبر با بیان اینکه در سال جاری  با روی کار آمدن مجدد دولت تدبیر و امید وضعیت بهتری را پیش رو خواهیم داشت ، اظهار کرد :  در  حال راه اندازی واحد دیگری هستیم که زنجیره شرکت  در بحث صادرات را تکمیل کند .

وی با تاکید بر اینکه تولیدات شرکت گوشتین خزر می تواند به کشورهای  حاشیه دریای خزر و افغانستان وعراق صادر شود ، خاطر نشان کرد :تولیدات شرکت با ذائقه مردمان این کشورها  سازگاری دارد .

رئیس هیئت مدیره شرکت گوشتین خزر با اشاره به اینکه کیفیت تولیدات شرکت  از بهترین مواد موجود است ، افزود : شرکت درصادرات محصولات تولیدی بویژه در بحث محصولات مرغی ، به دلیل خودکفایی استان گیلان و داشتن مازاد تولید مرغ در این بخش می تواند بسیار خوب عمل کند .

نظری با اشاره به فعالیت های شرکت گوشتین خزر ، گفت : تولید انواع و اقسام برگرها ،  قطعه بندی  گوشت و مرغ  ، فرآوری  انواع واقسام گوشت ومرغ ، کباب ها و  استیک ها از جمله فعالیت های شرکت است .

وی خاطر نشان کرد : شرکت گوشتین خزر با ظرفیت توزیع در استان گیلان و بخشی از استان مازندان از  واحد تولیدی در منطقه آزاد انزلی می باشد  .

رئیس هیئت مدیره شرکت گوشتین خزر ظرفیت تولید شرکت را در بخش  فرآوری و برگر ها ،  سالانه ۳۵۰ تن و در بحث قطعه بندی به صورت ماهانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ تن عنوان کرد .

نظری همچنین در ادامه سخنان خود از راه اندازی خط های بسته بندی  جدید  دیگر شرکت در سال آینده خبرد اد و گفت : با راه اندازی این خط های جدید انواع و اقسام سوخاری ها تولید و همچنین با راه اندازی  بخش روغن،  روغن کانولا از کشور  کانادا وارد و  در این  شرکت  بسته بندی می شود .

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۵۰ نفر در کل مجموعه مشغول به کار هستند ، خاطر نشان کرد :مدیران ما دارای تحصیلات بالای لیسانس بوده و از ۴۵۰ نفر ۳۵۰ نفر تحصیلات بالای فوق دیپلم دارند .

رئیس هیئت مدیره شرکت گوشتین خزر در ادامه با اشاره به فعالیت  های خود در بخش اقتصادی خاطر نشان کرد : اینجانب کارشناسی  شیلات داشته و  از سال ۶۸ در پخش مواد غذایی فعالیت دارم .

نظری ادامه داد : اولین کسی  هستم که در دریای خزر پرورش ماهی در خزر راه اندازی کردم و همچنین برای اولین بار  توانستم ماهی قزل آلای ۱۰۰ گرمی را در سه ماه و نیم  به یک کیلو و نیم افزایش  وزن داده و یک ماهی قزل آلای سردآبی ، آب شیرین را در آب شور و آب گرم پرورش بدهم .

به گزارش جاهد خبر ، کارخانه گوشتین خزر دارای عنوان واحد نمونه بسته بندی از سوی اداره کل دامپزشکی استان گیلان و دارای علامت استاندارد ایران با بهره گیری از کادری مجرب ، آزموده و متخصص و همچنین با استفاده از جدیدترین ماشین آلات و به روز ترین تکنولوژی های روز دنیا در جهت رضایتمندی هرچه بیشتر مشتریان گرامی و ارائه خدمات مطلوب تر در حال فعالیت می باشد.

از جمله محصولات این برند معتبر می توان به انواع بسته بندی های گوشت قرمز و سفید ، گرم و منجمد ، انواع کباب های آماده طبخ ، انواع فیله ها و استیک ها و انواع ماهی ها است ./

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر