ژوئن 24, 2017 کد خبر : 2110 اجتماعی پربیننده ترین ها خبر خبرهای مهم عناوین کل اخبار گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

فرماندار رشت :ساماندهی مرکز زباله در سراوان نیازمند همکاری همه دستگاه های اجرایی است

جاهدخبر- فرماندار شهرستان رشت گفت: ساماندهی مرکز زباله در سراوان نیازمند هم‌افزایی وکمک همه دستگاه های اجرایی متولی است، باید از محل اعتبارات استانی و کمیته برنامه‌ریزی به عمران و آبادانی روستاهای منطقه سراوان توجه ویژه شود.

سیروس شفقی،  در جلسه پسماند شهرستان رشت که با توجه به گرم شدن هوا و شرایط کنونی محل تخلیه زباله سراوان برگزار شد، اظهار کرد: باتوجه به گستردگی فعالیت شهرداری، همه دستگاهها باید با این نهاد همکاری لازم را داشته باشند ، همه باید با کمک هم و هم افزایی به رفع مشکلات موجود بپردازیم.

وی با اشاره به اهمیت پسماند افزود: ساماندهی پسماند استان های شمالی تا برنامه چهارم باید انجام می‌شد در حالیکه اکنون برنامه ششم را در دست اجرا داریم.

فرماندار شهرستان رشت گفت: جهت ساماندهی سایت زباله در سراوان برنامه‌هایی از قبل وجود دارد که باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و برنامه‌های کلان اجرایی این معضل چاره اندیشی شود. البته اقداماتی در مدت اخیر در این مرکز انجام گرفته که قابل قیاس با گذشته نیست.

شفقی با بیان اینکه در مرکز سراوان باید منابع طبیعی، محیط زیست و مردم را با هم دید، ادامه داد: ساماندهی مرکز زباله در سراوان نیازمند هم‌افزایی است، باید از محل اعتبارات استانی و کمیته برنامه‌ریزی به عمران و آبادانی روستاهای منطقه سراوان توجه ویژه شود.

وی با تاکید بر اینکه مشکل آب شرب سراوان باید برطرف شود و به زودی جهت حل این مشکل بازدید میدانی از این مرکز خواهیم داشت، اضافه کرد: سایت زباله سراوان زحماتی را برای مردم منطقه ایجاد کرده است و ما باید خدماتی به این مناطق ارائه نمایم و مشکلات آنان را کاهش دهیم.

فرماندار شهرستان رشت گفت: با توجه به گرم شدن هوا باید علاوه بر رسیدگی جدی به آب شرب منطقه سراوان، شن ریزی و سم پاشی مناسب هم در این منطقه بیشتر از گذشته انجام گیرد.

وی یادآور شد: ساماندهی مرکز سراوان از گذشته ۲۷ مصوبه داشته که بسیاری انجام گرفته و بخشی هم در حال انجام است و مجددا تاکید می گردد که سریعا انجام شود.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر