ژانویه 25, 2022 کد خبر : 85538 اجتماعی استان‌ها بین‌الملل پربیننده ترین ها خبر علمي عناوین کل اخبار نسخه چاپی نسخه چاپی

«زخم و زیتون» در نمایشگاه مجازی کتاب تهران

«زخم و زیتون» در نمایشگاه مجازی کتاب تهران

چاپ دوم کتاب «زخم و زیتون؛ یادگاران و روزگاران» نوشته عباس خامه یار، در نمایشگاه مجازی کتاب تهران عرضه شده است.

این کتاب در سال ۱۴۰۰ از سوی انتشارات هزاره ققنوس و در ۳۵۲ صفحه به زبان فارسی به چاپ رسیده است و به قیمت ۶۸ هزار تومان قابل خرید از نمایشگاه مجازی کتاب تهران است.
این اثر به مشاهدات و تجربیات نویسنده از چهار دهه هم‌زیستی و رابطه مستقیم با اندیشمندان، شعرا، نویسندگان، پژوهشگران و شخصیت‌های دینی و سیاسی دنیای عرب و حوزه تمدنی ایران اختصاص دارد.
«زخم و زیتون» که در دو فصل به رشته تحریر درآمده، شرح روزنوشته‌ها و روایت‌های دسته اولی است که نویسنده ثبت و ضبط کرده و تلاش داشته تا مشاهدات و تجربیات خود از حدود چهار دهه هم‌زیستی و رابطه مستقیم با اندیشمندان، شعرا، نویسندگان، پژوهشگران و شخصیت‌های دینی و سیاسی دنیای عرب و حوزه تمدنی ایران را با بیانی ساده و صریح بازگو کند.

برای تهیه کتاب «زخم و زیتون: یادگاران و روزگاران» نوشته «دکتر عباس خامه‌یار» از نمایشگاه مجازی کتاب تهران می توانید از این لینک استفاده کنید.
https://book.icfi.ir/book/386376/زخم-و-زیتون-یادگاران-و-روزگاران

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه آغاز شده و تا دهم بهمن ۱۴۰۰ به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای بازدید و خرید کتاب می‌توانند به ketab.ir مراجعه کنند

book.icfi.ir (https://book.icfi.ir/book/386376/%D8%B2%D8%AE%D9%85-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86)

نمایشگاه مجازی – زخم و زیتون: یادگاران و روزگاران

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر