می 9, 2026 کد خبر : 121481 اجتماعی خبر عناوین کل اخبار گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی
مدیرکل بیمه سلامت گیلان در دیدار با رئیس انجمن بیماران کلیوی :

۱۱۲۴ میلیارد تومان جهت ارایه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شد

۱۱۲۴ میلیارد تومان جهت ارایه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شد

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت : از آغاز تاسیس و استقرار صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در استان (آبان ماه سال ۱۴۰۱) ، ۴۳۴ هزار ۷۸۴ مراجعه از سوی بیماران خاص و صعب العلاج به اداره کل بیمه سلامت استان صورت گرفته که در سال ۱۴۰۴ ،مبلغ ۱۱۲۴ میلیارد تومان توسط اداره کل بیمه سلامت استان به این گروه از ییماران پرداخت شده است.

دکتر محمود عاطف راد مدیرکل بیمه سلامت گیلان در دیدار با رضوان رئیس انجمن بیماران کلیوی استان گفت : با تاسیس و استقرار این صندوق تعداد بیماری های خاص و صعب العلاج از ۵ به ۱۰۷ بیماری و تعداد بیماران خاص و صعب العلاج از ۲۸۰۰ نفر به ۱۰۳ هزار و ۴۲۵ نفر رسیده است.

وی افزود: ۱۱۲۴ میلیارد تومان در طی یک سال گذشته به موسسات طرف قرارداد بابت خدمات این گروه پرداخت شده است و بیش از ۳۰ میلیارد تومان به بیمه شدگان این صندوق که استحقاق دریافت خدمت را داشتند پرداخت گردید.

عاطف راد یادآور شد: برای هر فرد دیالیزی ماهیانه در بخش خصوصی ۹۸ میلیون تومان و در بخش دولتی ۴۶ میلیون تومان توسط اداره کل بیمه سلامت پرداخت می شود.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان خاطرنشان کرد: بیماری دیابت با ۵۳ هزار و ۱۰۷ نفر و سرطان (انواع سرطان ها) با ۲۴ هزار و ۲۸۸ نفر بیشترین آمار را در صندوق بیماران خاص و صعب العلاج استان به خود اختصاص داده اند.

وی با بیان اینکه این بیماران از پوشش بیمه ای رایگان برخوردار می باشند ، اظهار کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی خدمات مرتبط با بیماری توسط بیمه پرداخت و در مواردی مانند دیالیز در مراکز خصوصی نیز حتی تا ۱۰۰ درصد تعرفه خصوصی خدمات مرتبط با بیماری خاص و صعب العلاج توسط بیمه سلامت پرداخت می شود.

عاطف راد افزود:در راستای ارایه خدمات به جامعه هدف ۲ هزار و ۱۹۵ مرکز شامل مطب ، داروخانه ، آزمایشگاه ، تصویربرداری ، توانبخشی ، درمانگاه و بیمارستان طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند.

مدیرکل بیمه سلامت تصریح کرد:بیمه شدگان استان می توانند سوالات خود را با شماره ۱۶۶۶ بصورت مستقیم و ۲۴ ساعته با کارشناسان بیمه سلامت مطرح کرده و راهنمایی لازم را دریافت نمایند.

در پایان رئیس انجمن بیماران کلیوی استان از اقدامات خوب بیمه سلامت قدردانی کرد و خواستار تعامل بیشتر انجمن بیماران کلیوی استان گیلان و اداره کل بیمه سلامت شد.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر