اکتبر 10, 2026 کد خبر : 124805 اجتماعی خبر عناوین کل اخبار گیلان نسخه چاپی نسخه چاپی

گام نخست گیلان برای اجرای طرح ملی «پرستار، سفیر حیات»؛ آموزش احیای قلبی‌ریوی پایه به دانش‌آموزان مدارس آغاز شد

گام نخست گیلان برای اجرای طرح ملی «پرستار، سفیر حیات»؛ آموزش احیای قلبی‌ریوی پایه به دانش‌آموزان مدارس آغاز شد

در آستانه اجرای طرح ملی «پرستار، سفیر حیات»، وبینار هماهنگی و برنامه‌ریزی آموزش احیای قلبی‌ریوی پایه (BLS) به دانش‌آموزان، با حضور مدیران پرستاری، سوپروایزرهای آموزشی و سوپروایزرهای آموزش سلامت، اعضای تیم‌ علمی و اجرایی مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان، شامل بیمارستان‌های دانشگاهی، خصوصی و تأمین اجتماعی، در مدیریت امور پرستاری دانشگاه برگزار شد.

این نشست با هدف ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی میان ظرفیت‌های آموزشی مراکز درمانی استان و تبیین الزامات اجرایی طرح ملی «پرستار، سفیر حیات» برگزار شد و طی آن، اهداف، ضرورت و نحوه اجرای برنامه آموزش احیای قلبی‌ریوی پایه برای دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوره دوم تشریح شد.

دکتر معصومه ادیب، مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در این نشست با تأکید بر اهمیت آموزش مهارت‌های حیاتی به نسل جوان، نقش پرستاران را در ارتقای سواد سلامت جامعه و توسعه فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی مهم دانست و بر ضرورت مشارکت و همکاری منسجم مراکز درمانی استان در اجرای این طرح ملی تأکید کرد.

در ادامه، به‌منظور یکپارچگی علمی و عملی آموزش‌ها و ایجاد هماهنگی میان تمامی اعضای تیم‌های آموزشی، یک جلسه کوتاه «Train the Trainer» به‌صورت آنلاین برای تیم آموزشی طرح برگزار شد. در این برنامه، نکات کلیدی مرتبط با آموزش احیای قلبی‌ریوی پایه و نحوه ارائه استاندارد محتوای آموزشی مورد تأکید قرار گرفت تا آموزش دانش‌آموزان در سراسر استان با رویکردی هماهنگ و یکسان انجام شود.

طرح ملی «پرستار، سفیر حیات» با هدف توانمندسازی نسل جوان در زمینه مهارت‌های حیاتی، ترویج فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی و ارتقای آمادگی جامعه در مواجهه با حوادث و سوانح، با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان اورژانس کشور و دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور اجرا می‌شود.

در استان گیلان نیز اجرای این طرح با بهره‌گیری از ظرفیت پرستاران و تیم‌های آموزشی مراکز درمانی و با هماهنگی مدیریت امور پرستاری دانشگاه، در مدارس مقطع متوسطه دوره دوم استان دنبال خواهد شد.

لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر